returer

Garanti
Vår prioritet er din tilfredshet. Vi er helt sikre på kvaliteten på våre produkter og gjøre alle mulige anstrengelser for å garantere at du vil være 100% fornøyd med kjøpet.

Hvis du mener at produktet er defekt, ta kontakt med oss ​​så snart som mulig. vil vurdere om produktet har lidd av en produksjonsfeil. Hvis det har, vil vi tilby en erstatning eller full refusjon dersom produktet er ikke lenger tilgjengelig. Vær oppmerksom på at et produkt ikke kan anses som en mangel dersom problemet ikke oppstår ved normal bruk, eller om det skyldes langtidsbruk.

returnerer Regler
Vi ønsker å gjøre avkastning så enkelt som mulig. Hvis du ikke er 100% fornøyd med et produkt, kan du returnere det innen 15 dager etter mottak for enten en størrelse utveksling, et alternativt produkt eller en full refusjon. Det returnerte produktet må være i "som ny" tilstand, ubrukte og i original emballasje med etiketter vedlagt. Den porto for retur elementer er på din regning, men fraktkostnadene for eventuelle erstatningsprodukter vil være på vår kostnad. Vi anbefaler å bruke en sporet og / eller signert for tjenesten ved retur elementer som vi ikke kan være ansvarlig for returnerte varer som går mangler i transitt.