Vilkår for bruk

Velkommen til vår hjemmeside. Hvis du fortsetter å surfe og bruke dette nettstedet, godtar du å overholde og være bundet av følgende vilkår og betingelser for bruk, som sammen med våre retningslinjer for personvern styrer Cycology Klær forhold med deg i forhold til dette nettstedet. Hvis du er uenig med noen del av disse vilkårene, kan du ikke bruke nettstedet vårt.

Bruk av dette nettstedet er underlagt følgende vilkår for bruk:

    
Innholdet på sidene på dette nettstedet er for generell informasjon og bruk. Det kan endres uten varsel.
    
Verken vi eller noen tredjeparter gir noen garanti med hensyn til nøyaktighet, aktualitet, ytelse, fullstendighet eller egnethet for informasjon og materiell finnes eller tilbys på dette nettstedet til noe bestemt formål. Du erkjenner at slik informasjon og materialer kan inneholde unøyaktigheter eller feil, og vi uttrykkelig utelukker ansvar for slike unøyaktigheter eller feil i den utstrekning det er tillatt ved lov.
    
Din bruk av informasjon eller materiale på dette nettstedet er helt på eget ansvar, som vi ikke skal være ansvarlig. Det skal være ditt eget ansvar å sørge for at alle produkter, tjenester eller informasjon som er tilgjengelig via dette nettstedet dekker dine spesifikke behov.
    
Dette nettstedet inneholder materiale som er eid av eller lisensiert til oss. Dette materialet omfatter, men er ikke begrenset til, design, layout, utseende, utseende og grafikk. Reproduksjon er forbudt annet enn i samsvar med opphavsrett, som utgjør en del av disse vilkårene.
    
Alle varemerker gjengitt på dette nettstedet, som ikke tilhører, eller er lisensiert til operatøren, er anerkjent på nettsiden.
    
Uautorisert bruk av dette nettstedet kan gi opphav til et krav om erstatning og / eller være straffbart.
    
Fra tid til annen kan denne nettsiden også inneholde lenker til andre nettsteder. Disse koblingene er gitt for enkelhets skyld å gi ytterligere informasjon. De trenger ikke bety at vi støtter nettsted (er). Vi har ikke ansvar for innholdet i tilknyttede hjemmesider (r).